Strast prema letenju u kombinaciji sa strašću prema najboljim i najkvalitetnijim pićima inspirarala je dvojicu pilota da otvore hrvatsku mikro destileriju “Duh u boci” i kreiraju nešto posebno.
Old Pilot’s Gin, njihov poseban London Dry Gin destiliran je selekcijom potpuno prirodnih, hrvatskih biljaka kao što su borovica, naranča, lavanda, kadulja i list masline.
Svaka boca je pažljivo, ručno punjena i pakirana te odležavana koristeći jedini recept za gin na svijetu nastao na nebu.

Destilerija Duh u boci fokusirana je na proizvodnju pića najviše kvalitete. Naš proces, biljke koje koristimo i jedinstvena tehnologija destilacije omogućava nam najviše standarde čistoće i punoće okusa. Nismo destilerija velikih kapaciteta i cijeli se proces krasi “ručni rad”. Destilacija, odležavanje, punjenje, etiketiranje, zatvaranje voskom, … kvalitetno, dosljedno i autentično. Bez kompromisa.

Sigurno smo da postoji jeftinij način proizvodnje alkoholnih pića. Ekstrakti, brža destilacija, manje biljaka, manje odvajanja, … to nismo mi. Koristimo samo “srce” destilacije odvajajući loše alkohole na početku i kraju procesa destilacije. Ponosni smo na svaku bocu koja je prošla kroz naše ruke kao i procesom proizvodnje koji garantira premium kvalitetu pića – svaki put.

 

Hrvoje Bušić i Tomislav Anadolac

Hrvoje i Tomislav