Zaštita privatnosti

Ovo su pravila zaštite privatnosti web stranica https://duh-u-boci.com i uključuju, bez ograničenja, početnu stranicu, podstranice i sve ostale stranice pod glavnom domenom čiji je vlasnik Duh u boci doo, tvrtka registrirana na Trgovačkom sudu u Zagrebu, OIB: 56769884745 sa sjedištem u Zagrebu, Kutnjački put 8, 10119 Zagreb.

Navedena pravila sadrže načine na koje prikupljamo, koristimo, prenosimo, koristimo i osiguravamo podatke. Vaša nam je privatnost na prvom mjestu, shvaćamo je ozbiljno i sve podatke koji primimo tretirat ćemo sukladno ovim pravilima. Također, sve ćemo podatke tretirati u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima Republike Hrvatska i EU uključujući, bez ograničenja, bilo koje zahtjeve koje pred nas postave platforme društvenih mreža kao što su Google, Instagram and Youtube (“Platforme društvenih mreža”).

PRIKUPLJANJE PODATAKA

Osobni podaci (Personally Identifiable Information): naše stranice od posjetitelja mogu tražiti osobne podatke kao što su ime, prezime, adresa, broj mobitela i adresa elektroničke pošta (email) na različite načine: registracija na stranice, upitnici, komentari ili komunikacija putem elektroničke pošte ako iste postoje. Informacije mogu sadržavati i osnovne podatke o računu koji posjedujete na platformama društvenih mreža uključujući, bez ograničenja, vaš ID korisnički broj, vaš datum rođenja, sliku profila ili bilo koji komentar koji pošaljete na ovim stranicama. Također, mogu sadržavati i bilo koje druge informacije koje nam vi pošaljete putem ovih stranica npr. imena, osobne informacije, slike, ideje, kreativne koncepte ili bilo koje druge informacije u bilo kojem formatu ili obliku.

Drugi podaci koji nisu vezani uz osobu (Non-Personally Identifiable Information): možemo prikupiti i neke podake koje se ne mogu povezati s vama kao osobom (dob, postavke kupovine, …) a također se nazivaju demografski podaci ili podaci profila.

LEGALNA DOB ZA KONZUMIRANJE AKLOHOLA

Ne smijete nam slati bilo kakve osobne podatke ako niste dovoljno stari da legalno konzumirate ili kupujete alkohol i alkoholna pića u zemlji u kojoj imate prijavljeno prebivalište ili zemlji iz koje posjećujete naše stranice ako je ona različita od zemlje prebivališta. Ako dođemo do informacija da nam je putem ovih stranica osoba koja ne može legalno konzumirati ili kupovati alkohol i alkoholna pića poslala svoje osobne podatke učinit ćemo sve što je u našoj moći da iste izbrišemo iz naših datoteka i baze podataka.

INTERNET PROTOKOL (IP) ADRESA

Možemo prikupiti podatke o vašoj IP adresi kako bismo dijagnosticirali probleme za našim serverom i kako bismo lakše administrirali naše web stranice. IP adresa je broj koji je dodjeljen vašem računalu kada koristite internet. Ta informacija ne sadrži bilo kakve osobne podatke o vama. Vaša IP adresa se također koristi kako bismo vas mogli identificirati tijekom posjeta našim stranicama i kako bismo lakše prikupili demografske podatke.

KORIŠTENJE PODATAKA

Duh u boci doo može koristiti vaše osobne podatke prikupljene putem ovih web stranica:

  • za registraciju i omogućavanje pristupa ovim web stranicama
  • za oglašavanje, direktan marketing i promotivne kampanje tvrtke Duh u boci doo tamo gdje ste na to pristali a pogotovo kako bismo vam poslali informacije o našim proizvodima za koje mislimo da bi vas mogli interesirati, newslettere, informacije o privatnom testiranju proizvoda, limitiranim serijama proizvoda ili pozivima na ekskluzivna događanja
  • buduće promocije tvrtke Duh u boci doo tamo gdje ste na to pristali
  • kako bismo promatrali, ocjenjivali i poboljšali naše prizvode i usluge
  • kako bismo vas obavijestili o promjenama i poboljšanjima na stranicama kada ste nam za to dali suglasnost
  • sve druge svrhe o kojima ćete biti obaviješteni u trenutku prikupljanja vaših osobnih podataka

Ako ne želite primati navedene informacije a u trenutku prikupljanja vaših podatka ste na iste pristali biti ćete uvijek u mogućnosti ograničiti ili prekinuti takve informacije slijedeći informacije koje ćete dobiti tijekom komunikacije s nama.

Ako želimo koristiti informacije za neku drugu svrhu obavijestiti ćemo vas i zatražiti vaš pristanak prije nego li koristimo takve informacije.

Informacije koje nemaju osobni karakter možemo koristiti za analize koje će nam omogućiti da poboljšamo naše web stranice, marketing, promocije, podajne informacije, pratimo kretanje posjetitelja na našim stranicama, način korištenja naših stranica te u druge svrhe. Te informacije mogu se iskoristiti u svrhu praćenja i evaluacije koje su stranice popularnije od drugih, koliko dugo naši posjetitelji ostaju na našim stranicama ili kako, općenito, posjetitelji koriste naše web stranice. Takve informacije neće koristiti niti prikupljati bilo kakve osobne podatke o vama ili bilo kojoj drugoj osobi.

Nećemo koristiti vaše osobne podatke za reklamiranje, direktni marketing i/ili promotivne svrhe nakon što nas obavijestite da više ne želite komunicirati sa našim sistemom komunikacije, web stranicama i/ili tvrtkom.

Slanje podataka na ili putem online stranica

Vi ste isključivo odgovorni za sve podatke koje postavljate ili šaljete putem ovih web stranica. Provjerite naše “Uvjete korištenja stranica”. Morate shvatiti da osobni i drugi podaci (korisničko ime, adresa elektroničke pošte, broj mobitela,…) koje objavite na ili putem ovih stranica (putem funkcionalnosti kao što su komentari, razgovor, pozivnice, …) mogu vidjeti ili ih mogu prikupiti i koristiti i treće osobe te može doći do poruka i kontakata od strane drugih. Korisnike koji koriste takve funkcionalnosti na ovim stranicama upozoravamo da koriste oprez u davanju osobnih podataka.

SIGURNOST

Ozbiljno vodimo računa o sigurnosti. S obzirom na prirodu otvorene komunikacije putem Interneta ipak vam ne možemo garantirati da komunikacija koju imamo prema vama ili komunikacija koju vi imate prema nama neće biti oslobođena nedozvoljenih radnji trećih osoba.

VAŠE PRIHVAĆANJE OVIH PRAVILA

Koristeći ove stranice pristali ste na naša pravila o “Zaštiti privatnosti” te se slažete sa prikupljanjem, pohranom, prijenosom, obradom i korištenjem informacija od strane tvrtke Duh u boci doo kao što detaljno navode ova pravila.

Ako se ne slažete tj. ne pristajete na navedena pravila, molimo, nemojte koristiti naše web stranice i izaberite odjavu tj. proceduru uklanjanja vaših podataka iz naše baze podataka i komunikacije. Zadržavamo pravo promjene ovih pravila kako mi smatramo potrebnim tj. zadržavamo pravo promjene, modifikacije, dodavanja ili uklanjanja pojedinih pravila u bilo koje vrijeme, Sukladno tome, molimo, provjerite naša pravila o zaštiti podataka s vremena na vrijeme. Ako nastavite koristiti naše stanice nakon možebitnih promjena smatat ćemo da se s njima slažete.

Administracija stranica: hrvoje@duhuboci.com

 

Zadnja promjena: Travanj, 2018.